Paolo et Nino F.
Volledig scherm
PREMIUM
Paolo et Nino F. © Facebook

Moeder BMW-chauffeur Paolo (34) na drama in Strépy: “Ook wíj snappen er niets van, maar gerechtigheid moet geschieden”

“Gerechtigheid moet geschieden”, zegt de moeder van Paolo F., de dertiger die zondag zijn zwarte BMW 5-reeks recht in de carnavalisten stuurde en pas een kilometer verderop stopte. Op een paar honderden meters van het huis van zijn ouders. “We snappen er niets van. Paolo heeft nog nooit iets misdaan.”

49 reacties

  • hedwig huygens

    2 jaar geleden
    Oh het sukkeltje van de maatschappij hij heeft nog NOOIT iets misdan.Hij heeft enkel in 2o17 reeds rijverbod gekregen maar daar klappen we nie van he, hij staat gekend als een wegpiraat in de buur maar hij heeft nog NOOIT iets misdaan wnt hij werd nog NOOIT t in volle aktie betrapt.Het is nen heilge en al die ambetanterikken zijn speciaal onder zijnen auto komen liggen om hem te ambeteren Hij niet, t zijn allemaal d ander Calimero Hij kende toch zo goed de plaats als koerier.
  • Gil Polet

    2 jaar geleden
    t'is weer voer voor de advocaten, wat gaan ze nu weer aanhalen, uitvinden of verzinnen om het gedrag van dergelijke bestuurders goed te praten? Ja, zoals ze goed kunnen: anderen de schuld geven. Zielig.
  • ADRIAAN VANDEKERKHOVE

    2 jaar geleden
    Meneer de advocaat, het zal nu nog de grote schuld zijn van de carnavalvierders !!! Heb toch een beetje respect voor de doden en gewonden, dit drama is 100% de schuld van twee onnozelaars......
  • Sandra Rosenboom

    2 jaar geleden
    In Nederland gaat het niet anders qua straf. Dit moet gewoon bestraft worden als meervoudige moord en het toebrengen van ernstig letsel. Klaar. En daarna nog extra straf omdat ze de slachtoffers aan hun lot hebben overgelaten. Ze hebben het niet gewild word er gezegd.Nee de slachtoffers en nabestaanden al helemaal niet!
  • Wim Wuytack

    2 jaar geleden
    Als je met een opgefokte auto door de straten kunt scheuren,en je er fier op bent, moet je de gevolgen ook maar dragen !