© carlo coppejans

Christoff over breuk met ex: “Ik hoop nog steeds op een verzoening”

Zanger Christoff (40) staat dit jaar al 25 jaar op het podium, maar hij kreeg niets cadeau in zijn carrière. Ook op privévlak kreeg hij zware tegenslagen te verwerken. Vooral de breuk met zijn ex Niels heeft hem zwaar getroffen. “Ik heb heel erg geleden onder die breuk”, vertelt Christoff in Story.

nadb

“Vooral de manier waarop het gebeurd is. Bepaalde mensen hebben ons tegen elkaar opgezet door leugens over mij tegen Niels te vertellen en mijn grootste verdriet was dat hij dat allemaal geloofde”, klinkt het. “Ik wist niet dat mensen zo slecht konden zijn. Ik bid nog elke dag dat gerechtigheid mag geschieden en dat die personen door de mand zullen vallen. Sinds onze breuk laat ik niet meer zo snel mensen toe in mijn leven, ik heb een muur om me heen gebouwd.”

Verzoening

Christoff heeft altijd geprobeerd om alles alleen te verwerken omdat hij er niemand anders mee wilde lastigvallen. “Maar iedereen zag dat ik doodongelukkig was. Ik heb veel opgekropt en dat maakte het extra zwaar. In ‘Liefde voor Muziek’ heb ik mijn eigen versie gebracht van het Tom Helsen-nummer Goobye. Dat was het moeilijkste wat ik ooit gedaan heb in mijn carrière, maar het hielp wel om mijn verdriet te werken.”

De zanger heeft lang gehoopt op een verzoening met Niels. Tevergeefs. “Maar stiekem hoop ik dat nog steeds”, zegt hij in Story. “We zijn acht jaar een koppel geweest. Dat is een groot deel van mijn leven. Ik ben in elk geval blij dat de ouders en de broer van Niels mij niet laten vallen hebben. Voor mij zijn ze nog altijd een stukje familie en dat zal altijd zo blijven.”

Liefde op het eerste gezicht

Intussen vormt Christoff al meer dan een jaar een koppel met Jef. “En het gaat heel goed tussen ons. Zijn beste vriendin en mijn beste maat zijn bevriend, en zij hebben ons aan elkaar voorgesteld. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Al heb ik wel tegen hem gezegd: “Als je ervoor wilt gaan, goed. Als je het niet ziet zitten, zeg het dan onmiddellijk”. Ik had geen zin meer in spelletjes. En vier dagen later woonden we al samen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer