Tweede seizoen ‘Blind Gekocht’ was geen onverdeeld succes: ook Mila en Mathias verkochten huis

In de tweede aflevering van Blind Gekocht: Jaren Later gaat Jani op bezoek bij de kandidaten uit het tweede seizoen. Mila en Mathias kregen een mooi huis in de Aalterse deelgemeente Lotenhulle, maar wonen daar intussen niet meer.

ED

Mila en Mathias wilden doodgraag een huis in Aalter, dicht bij hun “pintendrinkende vrienden”, zoals makelaar Béa het poëtisch stelde. Maar hun budget in combinatie met andere eisen liet dat niet toe, dus moesten ze het met deelgemeente Lotenhulle stellen.

Het koppel leek tegen alle verwachtingen in tevreden, maar even na de uitzendingen raakte bekend dat Mila en Mathias het huis toch hadden verkocht. In Blind Gekocht: Jaren Later gaat Jani verhaal halen.

Het tweede seizoen van Blind Gekocht, dat in 2020 uitgezonden werd met Dina Tersago als presentatrice, was daarmee allesbehalve een succes. Nog voor het seizoen volledig uitgezonden was, stond het huis van deelnemers Rachid en Cherifa in Hoboken alweer te koop. Het was toen het eerste Blind Gekocht-huis dat verkocht werd. De beslissing zorgde voor controverse, omdat het huis met veel winst verkocht werd.

LEES OOK. Blij met hun “perfecte huis”, maar toch zetten ‘Blind gekocht’-deelnemers hun woning te koop

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER