Eden Hazard in duel met Lionel Messi, tijdens de confrontatie tussen PSG en Real in de Champions League.
Volledig scherm
Eden Hazard in duel met Lionel Messi, tijdens de confrontatie tussen PSG en Real in de Champions League. © Photo News

“Eden Hazard verdient meer dan Mbappé”: L’Equipe gooit maandsalarissen op straat en daar zijn enkele opvallende conclusies uit te trekken

Buitenlands voetbalDe Franse sportkrant ‘L’Equipe’ pakt vandaag uit met de maandsalarissen uit de grootste vijf Europese voetbalcompetities. Eén van de meest opvallende conclusies die daaruit valt te trekken: Eden Hazard verdient meer dan Kylian Mbappé, Robert Lewandowski en Kevin De Bruyne.

56 reacties

  • Gregory Bellens

    2 jaar geleden
    Die mannen betalen meer belastingen als jullie... Denk er eens over na als die nog maar 5% belasting betalen praten we hier al over 105.000 euro... Laat ze maar het geld van Spanje hier binnenhalen. Mij goed hoor, denk daar eens over na mensen i.p.v. alleen te zeggen dat ze 50% moeten betalen... Als ze een auto kopen betalen die daar ook nog eens belastingen op hoor dus van het loon gaat er nog steeds heeeeel veeeel percentage naar de belastingen.
  • marc van de poel

    2 jaar geleden
    Met zo'n salaris, kan ik best begrijpen dat Eden zijn contract tot 2024 bij Real wil uitdoen. En daarna op pensioen..
  • J. Platsteen

    2 jaar geleden
    Wanneer gaan ze hier die shotters eens belasten zoals een gewone burger. 50% en 60% op premies en andere nevenverdiensten. Onwillige spelers die zich inschrijven in het buitenland of nepfirma's opzetten schrappen als Belgisch speler. Geen licentie geen voetbal!
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Echte profs halen met een minimum aan inspanning een maximaal rendement. Hazard is dus zonder twijfel de beste speler ter wereld. Alhoewel Neymar en Messi een bedreiging beginnen vormen voor zijn top positie.
  • Robert Thomassen

    2 jaar geleden
    De afgunst over de lonen zullen de sport de das omdoen. Net als in het bedrijfsleven, als de ene het loon van de andere te weten komt. Jaloezie is de ziekte sinds de jaren zestig, steeds meer willen dan de andere. Als het de mensen sociaal goed gaat komt alles wel goed. Niet dus...was een grote vergissing, maar dat is eigen aan de mens .