Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © BELGA

Patrick Lefevere over geval-Colbrelli: “Wij zetten een renner met Covid meteen op non-actief en doen hartonderzoeken”

WielrennenQuick.Step-Alpha Vinyl is met dertien zeges goed aan het seizoen begonnen, maar door de vele zieken kon ‘The Wolfpack’ zijn stempel nog niet echt drukken op het eendagswerk. Met de grote klassiekers voor de deur is het stilaan tijd voor de troepen van Patrick Lefevere om terug te slaan. “Voor ons is deze periode hét moment van het seizoen.” Daarnaast was Lefevere ook geschrokken door het geval-Colbrelli.

4 reacties

  • Kirby Morgan

    2 jaar geleden
    En in andere ploegen niet P.L.? Of is QS de enige ploeg met competente dokters?
  • Rudy de clerck

    2 jaar geleden
    Hij weet het weer beter
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Mijnheer Lefevere moet ook eens kunnen aanvaarden dat wanneer 3/4 van zijn renners voor de voorjaarsklassiekers in de ziekenboeg zit er moeilijk mooie uitslagen gaan volgen. Maar ja hij is natuurlijk al 20 jaar veel gewoon hé. Nu niet alles is daarom nu al verloren maar het wordt een monsteronderneming om aan de aankomst te komen maar het kan nog.
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Als jonge renners hartproblemen ontwikkelen, dan klopt er iets niet in de training. Je kan je niet blijven verbergen achter 'medisch toezicht'. Er is ook zoiets als stress door prestatiedwang. Dit zijn niet langer atleten maar uitgeperste sportslaven.