Agent houdt zwarte man staande en schiet met stun gun: “Ik voel me onveilig, kan ik je leidinggevende spreken?”

Deze agent houdt Delane, een maaltijdbezorger, staande. De agent maakt zich kwaad en probeert Delane uit zijn wagen te sleuren. Delane weigert om mee te werken, de agent voelt zich genoodzaakt om zijn stun gun te gebruiken.

9 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Goed dat de man in de wagen steeds kalm en beleeft blijft . Plus de man in de wagen heeft geen enkele intentie om een wapen of iets anders te gebruiken , en blijft steeds kalm en beleeft. De agent in kwestie wil zich waarschijnlijk profileren als de man van de wet, en vind dat blijkbaar hem alles mogelijk en alles mag . Hopelijk word die agent gestraft . Een les voor hem in de toekomst.
  • van attenhoven jan

    2 jaar geleden
    Hallo mensen vergeet niet dat in de USA was dit zich voordeed , er de regels volledig anders zijn dan hier en dan zijn er ook nog is verschillen van staat tot staat
  • Valentijn Jacobs

    2 jaar geleden
    Dit is weigeren van een politiebevel, een voertuig mag en kan ten alle tijden gecontroleerd worden, wat is het probleem, waar zijn sommigen mee bezig ?
  • Tim Verhaert

    2 jaar geleden
    Wel netjes dat de burger zo rustig en beleefd blijft en compleet er over dat de agent zo tekeer gaat. Jammer dat er niet te zien is wat hieraan vooraf ging.
  • Ferdinand Verbist

    2 jaar geleden
    En dat land speelt politieagent voor gans de wereld.