Marc Overmars speelde onder meer voor FC Barcelona en Arsenal.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Overmars speelde onder meer voor FC Barcelona en Arsenal. © AP/REUTERS

DEEL 1. Wie is de man achter de hetze? Marc Overmars als speler: geweldige ‘Road Runner’ die op zijn 31ste moest stoppen

AntwerpSnelheid en flukse dribbels. De speler Marc Overmars (48) was een lust voor het oog. Zijn carrière kan als volgt worden samengevat: kort en krachtig door krakende knieën. Aad De Mos: “Op zijn positie was Overmars uitzonderlijk goed, dat zag je vrijwel onmiddellijk.”

5 reacties

  • Tom Maertens

    2 jaar geleden
    Het ene heeft niets met het andere te maken..Ik keur absoluut niet goed wat hij gedaan heeft maar mag je daardoor al niet meer gaan werken? Dat begrijp ik niet? Het gerecht moet oordelen over wat hij gedaan heeft maar hij is nog steeds een vrij man die mag werken en als Antwerp hem die kans bied ? Why Not ?
  • wil baken

    2 jaar geleden
    Ik ben voor Brugge, maar dit is gewoon een geniale zet van Antwerp. Gysels laat zich ten minste niet uit zijn lood slaan door al die woke zever hele dagen. Sexting is privé en als het niet gewild was is dan aan de rechtspraak om daar een oordeel over te vellen. Dat heeft met je job niks te maken, daar hebben we net het strafrecht voor. Dikke zever dus, en een geniale zet. Gysels zet ons weer in ons hemd...net als al 10x met het stadion dossier dat hij tegen houd.
  • Paul Andreas

    2 jaar geleden
    Deed mij een beetje denken aan Danny Boffin, snel, wendbaar en goeie voetjes op de flank.
  • Wilfried Van de Put

    2 jaar geleden
    Laat zijn verleden rusten, iedereen verdiend een tweede kans . En Antwerp heeft dat slim gespeeld.
  • GEERT MESTDAGH

    2 jaar geleden
    Idd gewisseld op het WK 98, maar Deflandre nam hem precies en goed en we hebben hem heel de match niet meer gezien… om maar te zeggen… ne rappen kan je uitschakelen door er op te spelen zoals het hoort