© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

‘Reizen Waes’ in Mongolië: “Wie zegt dat er te veel luxe is in een gevangenis, weet niet wat het is om opgesloten te zitten”

TVNa twee jaar van bescheiden tripjes door Vlaanderen en Nederland reist Tom Waes (53) opnieuw de wereld rond in een nieuw seizoen ‘Reizen Waes’. Een unieke ervaring, al werd zijn reis naar Mongolië - deze zondagavond te zien op Eén - niet meteen een pleziertripje. Na een positieve coronatest zat hij zes dagen opgesloten in een hotelkamer. En toen hij dan eindelijk terug buiten mocht, kreeg hij een nieuwe tegenslag te verwerken. “Ik heb de tijd nog nooit zo traag voorbij zien kruipen.”

23 reacties

  • dieter devreze

    2 jaar geleden
    Nu ik gezien heb waar hij in Vlaanderen (Wallonië vergeten??) en Nederland 'verwonderd' van staat, stel ik me vragen wat hij in het buitenland van begane paden eigenlijk 'verkend'. In die twee seizoen was er amper één zaak die ik niet kende of al niet bezocht had. Dus in het buitenland volgt hij ook maar een tweedehands reisgids.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Als je niet wilt leven in de ‘luxe’ van een gevangenis, is er toch een eenvoudige oplossing: je gedragen, dan beland je daar niet!!!
  • Patricia Rimando

    2 jaar geleden
    Diegene die beweren dat een gevangenis en luxe hotel is . Wel, waar wachten jullie op ? Een gratis luxe hotel. Daar willen jullie dan zeker naartoe .
  • Karen Meesschaert

    2 jaar geleden
    Luxe in een gevangenis, je weet niet wat het is om op gesloten te zijn... Née idd niet Dat komt omdat ik geen criminele activiteiten uitoefen Mochten diegene die het erg vinden om op gesloten te zitten, in wat in België idd een luxe boel is, zich onthouden van te doen wat niet moet gedaan worden, dan hadden ze de vrijheid om te genieten van luxe in een hotel bv
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    wereldreizen ? geen probleem voor mr. Waes ; zolang iemand anders maar betaald ! ... NJ