Kristof Ghyselinck/Lotte Vanwezemael
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck/Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael gefrustreerd nadat klacht tegen 50 mannen geseponeerd wordt: “Nu weet ik wat zoveel slachtoffers voelen”

BVLotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.”

35 reacties

  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Weer een mooi voorbeeld van falen van de Belgische Justitie , hoelang of wanneer zullen de wetten eens verstrengd worden .
  • Koen Raspoet

    2 jaar geleden
    Alles te grabbel gooien om toch maar in de picture te staan en daarna komen bleiten. Nooit het spreekwoord over de kat en de melk gehoord?
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Ik zie geen enkel kwaad opzicht in de reactie van gezonde mannen die, misschien een beetje overdreven, reageren op een actie. Actie reactie: al van gehoord? Een seksuologe (onderwerp = seks) die in bikini(!) online lesgeeft over seks, en dan geen dickpic mogen krijgen?? Huh? Het onschuldige slachtoffer uithangen, alle aandacht opeisen en de politie bellen: dàt noem ik kwaad opzet.
  • Kelly Vercauteren

    2 jaar geleden
    Nr’s kunnen ze makkelijk achterhalen, dat doet de politie namelijk. Wat het gerecht daarmee doet is natuurlijk de vraag. Blijkbaar worden vrouwen hier nog altijd als platgewalst voetvolk beschouwd en moet je maar aanvaarden wat een ‘man’ je aandoet.
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Is een standaard formulier, het is van belang wanneer je wenst door te zetten om in beroep te gaan met de juiste advocaat