Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Wie is de man achter de hetze? Marc ‘Netto’ Overmars als technisch directeur: “Hij pakte een papiertje, schreef het bedrag erop en schoof het naar mij”

AntwerpMarc Overmars (48) komt wel eens op zijn stadsfiets naar transferbesprekingen. Hij is krenterig genoeg om de rekening voor de fles rode wijn of gehaktballen door te schuiven naar zijn gesprekspartner. Die atypische stijl leverde Ajax meer dan een half miljard euro en een plek bij de Europese subtop op. Al verandert niet alles wat Overmars aanraakt in goud. Vraag maar aan Anderlecht en KV Mechelen.

16 reacties

  • Paul Carpels

    4 maanden geleden
    Blijf gewoon bij Antwerp. je hebt daar op korte tijd iets neergezet samen met MvB : de dubbel. Niemand kan je dat nog afnemen.
  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Succes Marc en laat Antwerp terug voetballen aub want dat hebben we dit seizoen nog niet gezien. Ik verwacht een grote kuis met de trainer en verstraeten als eerste. Bedankt alvast.
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Bij Ajax heeft Marc zelf ontslag genomen wellicht onder enige interne druk , het past totaal niet bij de uitstraling die de club wil uitstralen namelijk en sponsors zijn er ook niet van gediend natuurlijk , die willen een positieve uitstraling voor hun goeie geld Als dit soort zaken bij Antwerp niet spelen moet men dat zelf weten
  • marc van de poel

    2 jaar geleden
    Dat men eens nadenkt voordat men hier moord en brand uitschreeuwt, waarom twee derde van de besturen van de zelfverklaarde G5 zitten,(waartoe Antwerp NIET behoort) die opzij gestapt (geschoven) zijn in verband met de Venklovic affaire? Als Overmars iets mispeutert heeft, en hij krijgt straf, (schadevergoedingen betalen, zoals steeds bij alle me-too gevallen) dan is dat dus zo. Wat heeft dat met het beleid van Antwerp te maken?
  • jurgen glaude

    2 jaar geleden
    7000 doden voor de opbouw van het Wk Daar vindt iedereen normaal Geen woord dat er over wordt geschreven Grensoverschrijdende gedrag maar niemand vermoord of fysiek geweld die man moet zwaar bestraft worden Dat is momenteel de publieke opinie In het verhaal overmars kennen we eigenlijk maar één kant de kant van de vrouwen Weten we echter alles nee alleen maar geruchten