Tanja Dexters en dochter Valentina.
Volledig scherm
Tanja Dexters en dochter Valentina. © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Tanja Dexters en dochter Valentina vieren 30ste verjaardag (en nieuwe collectie) van Yentl Keuppens

ShowbizzInfluencer Yentl Keuppens, bekend van ‘Pink Ambition’, heeft wat te vieren. Naast de lancering van haar nieuwe kledingcollectie Yentl K - met deze keer ook een sneakerlijn - mag ze ook dertig kaarsjes uitblazen. En dat deed ze in het bijzijn van een heleboel BV-vrienden.

  1. Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaardelijke liefde van Sky. De rest vind ik elders”
    PREMIUM
    BV

    Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaar­de­lij­ke liefde van Sky. De rest vind ik elders”

    “Hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw gelukkig zijn.” De belangrijkste man in het leven van Karen Damen (49) sinds ze gescheiden is, is zonder twijfel haar zoon Sky (14) , die - voorlopig - voltijds bij haar inwoont. In ‘Story’ vertelt Karen nu openlijk over hun hechte band, de impact van haar scheiding op haar gezin en haar liefdesleven. “Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken.”
  2. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    15

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”