Elien - 'Boer zkt vrouw'
Volledig scherm
PREMIUM
Elien - 'Boer zkt vrouw' © VTM

“Na afloop had ik even tijd nodig om te bekomen": Elien blikt terug op haar 'Boer zkt vrouw'-avontuur

ShowbizzHet nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ werd dit jaar overgoten met een sausje van ‘Blind getrouwd’. Tot grote verrassing van Elien Ceustermans (26) uit Lommel, de enige boerin in het programma. In een openhartig gesprek vertelt Elien waarom ze ervoor koos om deel te nemen en blikt ze vooruit op de toekomst. “Als ik de ware vind, dan moet hij snel bij mij komen wonen. Ik ben echt van het principe: als het goed zit, mag het vooruit gaan.”

9 reacties

  • Alain De Coene

    2 jaar geleden
    Dus de boeren bepalen zelf de spelregels ?? Waar gaan we naartoe met het eens zo leuk om kijken vtm . Familie trekt op niks meer dus heb ik afgehaakt en de spelprogramma´s zijn al niet veel beter meer
  • Harry peeters

    2 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp dat er daar zogezegd (boeren) bij zijn daar iedere dag tientallen vrouwen over de vloer komen en die alle mogelijkheden heeft om daar aan een vrouw te geraken..waarom dan mee doen aan dit programma..sentatie of belangstelling..of reklame voor hun zaak of dan toch voor het geld dat ze hiervoor krijgen..
  • Helga Geuens

    2 jaar geleden
    Moest ik boerin zijn en meedoen aan dit programma..ze kregen eerst een overall en en werktuig in hun handen.Liefde komt later.Eerst zien of ze weten,wat werken is
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Het leuke van dat programma is totaal weg nu. De programmamakers vinden controverse blijkbaar belangrijker dan ontspannen amusement. Ik haak af want zulke tenenkrullende programma's hebben we al meer dan genoeg.
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Wat had je gedacht ? Er zullen na de uitzendingen misschien meer aanbidders zijn ?