Zo streng is veiligheidsprotocol Biden: livebeelden ellenlange kolonne met 'The Beast' worden onderbroken

Joe Biden is vanuit de Amerikaanse ambassade in Brussel vertrokken naar het NAVO-hoofdkwartier. De Amerikaanse president verplaatst zich nooit alleen, dat bewijzen bovenstaande beelden. Een van de wagens die meereist  heet ‘Watchtower’ en blokkeert het gsm- en radarverkeer in de buurt. Dat ondervindt ook onze cameraploeg ter plaatse. 

20 reacties

  • Stacey Yeboah

    2 jaar geleden
    Dit allemaal voor 1 persoon?
  • jos meurrens

    2 jaar geleden
    Als Poetin ooit de EU zou aanvallen, zullen de criticasters hier nog content zijn dat ze de Amerikanen hebben. Precies dat die allemaal na de oorlog geboren zijn en van oorlogstoestanden geen ballen afweten.
  • Georges Van den bossche

    2 jaar geleden
    Mijnheer Biden komt hier centen halen .Amerika blijft hier niet alleen het leeuwen aandeel voor betalen .
  • Maarten Cambré

    2 jaar geleden
    Als Poetin effectief fosforbommen gebruikt tegen Oekraïne ben ik héél benieuwd wat de gevolgen zullen zijn. Zal Stoltenberg dan zijn woord getrouw zijn, of was het maar "om te lachen" dat hij zei dat gebruik van chemische wapens de houding van de NAVO jegens dit conflict zou veranderen ? Ik ben van mening dat men niet anders meer kan dan het luchtruim boven Oekraïne te vergrendelen àls inderdaad bewezen wordt dat Rusland chemische wapens inzet. Zoniet is het gezichtsverlies niet te overzien.
  • Davy Wouters

    2 jaar geleden
    Correctie : sancties die wij allemaal voelen . En bij hem is er precies geen olieschaarste