Een vervuild Citadelpark - opnieuw.
Volledig scherm
Een vervuild Citadelpark - opnieuw. © Astrid De Bruycker - rv

Citadelpark opnieuw vol vuil: “Degoutant, sommige mensen hebben precies geen opvoeding gekregen”

GENTTriest beeld aan het Citadelpark deze ochtend, waar een avondje feesten resulteerde in een grasveld waar een container van IVAGO leeggekapt leek te zijn. 

  1. Ex-partner van Veerle belandde in cel na ontvoering van hun zoontje: “Hij vermoordde de hond voor zijn ogen en verplichtte ons kind het beestje te helpen begraven”
    PREMIUM

    Ex-part­ner van Veerle belandde in cel na ontvoering van hun zoontje: “Hij vermoordde de hond voor zijn ogen en verplicht­te ons kind het beestje te helpen begraven”

    “Hij zal nooit stoppen, het zal hij of ik zijn.” Veerle P. leeft met het gruwelijke besef dat haar ex haar nooit nog rust zal gunnen. Al 8 jaar terroriseert hij haar leven en dat van haar kinderen. Het zoontje dat ze samen hebben, heeft hij zelfs ontvoerd naar Spanje, waardoor de vader nu in de cel zit. Maar zelfs van daaruit slaagt hij erin Veerle te stalken. “Over die ontvoering geloofde ook niemand mij. En toch gebeurde het.” Veerle getuigt over de ziekmakende obsessie van haar ex om haar het leven zuur te maken.
    Gent
  2. Jarige Kimberly (32) toont speurders hoe ze haar vriend Sam met een mes om het leven bracht: “In een zinsverbijstering prikte ik hem in zijn been”
    PREMIUM

    Jarige Kimberly (32) toont speurders hoe ze haar vriend Sam met een mes om het leven bracht: “In een zinsver­bijs­te­ring prikte ik hem in zijn been”

    Bewoners van de Zilverenberg, een rustig zijstraatje van de Gentse Oude Beestenmarkt, zagen gisteren weer heel wat beweging in hun buurt. Midden april werden de omwonenden opgeschrikt door een dramatisch incident. Na een zoveelste ruzie stak de 32-jarige Kimberly L. er haar vriend Sam (33), vader van hun zoontje, dood op straat. Dinsdagvoormiddag hielden speurders er een reconstructie van de laatste uren voor de moord, nota bene op de verjaardag van Kimberly.
    Gent