Kris en Koen Wauters
Volledig scherm
PREMIUM
Kris en Koen Wauters © Damon De Backer

“Toen ik ’s avonds alleen thuiszat, moest ik soms even slikken”: Koen Wauters openhartig over scheiding op nieuwe plaat Clouseau

MuziekOp ‘Jonge wolven’ keert Kris Wauters muzikaal terug naar het Clouseau van weleer, maar staat Koen meer dan ooit in het nu. “Een paar nummers op deze plaat gaan over mijn scheiding”, klinkt het. “Zodra je er liedjes kan over schrijven, wil het zeggen dat de verwerking begonnen is.”

15 reacties

  • Carmen De Gussem

    2 jaar geleden
    Ja Koen sommige vrouwen zijn nooit tevreden en jij had er blijkbaar zo een. Als je zo hard werkt zoals jij doet en als je vrouw enkel mag doen wat ze graag doet en ze heeft nog eens handen vol geld en hoeft niet te werken dan ben je zo iemand beter kwijt dan rijk. Ik wens je nog alle geluk toe in de toekomst en je zal wel vlug een vrouw vinden die alles meer apprecieert .
  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    Ja ne mens kan nog verliefd worden op zijn 60ste -ik kan er van meespreken- en wanneer 't werk belangrijker is dan de vrouw en de kids -dan is dat zo hé Koentje. Scheiden doet lijden zeker hé man ! 't is één en al geven en nemen, en als dat niet kan houdt het op ...punt andere regel . Wanneer één van de twee water drinkt en de andere altijd wijn houdt het ook op/ En Koen zijn laatste plaat : sorry "wat een gezaag is dat " , heeft niets meer met muziek te maken maar met een opgedragen gedicht
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    Roy Degaise, in een huwelijk ben je met twee. Van één kant kan je doen wat je wil, als de andere kant niet mee wil of kan houdt het op. Om een huwelijk te doen slagen heb je er twee nodig. Om een huwelijk te doen falen is er één genoeg.
  • Martine Mertens

    2 jaar geleden
    Eigenlijk is dat een maatschappelijk gecreerd gevoel. Wij worden verwacht van de maatschappij dat koppels altijd samen blijven. Alle zin voor realiteit is daar eigenlijk in kwijt. Mensen gaan nu eenmaal uit elkaar. Accepteer dat en werk aan jezelf zodat je ook alleen, content kan zijn. Dat bespaart een hoop miserie als je er ooit effectief alleen voor komt te staan.
  • Roy Degaise

    2 jaar geleden
    Koen zal zelf ook wel weten wat er goed en slecht was. Als alles goed zou zijn geweest zou het zeker niet zijn gebeurd. Dat weet ik wel zeker. Waar twee mensen uit elkaar gaan hebben er twee schuld. Zo simpel is dat. Nu niet zitten jammeren maar gewoon doorgaan. Je hebt veel meer geld dan de sukkelaar in de straat en je kunt door met je leven. Andere mensen staan dikwijls volledig aan de grond.