Photo by Bryno Fahy / Belga
Volledig scherm
PREMIUM
Photo by Bryno Fahy / Belga © BELGA

Wie het schoentje van Witsel past: wordt Tielemans, Dendoncker, Mangala of Sambi Lokonga de nieuwe ‘zes’?

RODE DUIVELSGeen Axel Witsel deze interlandperiode. Een ideaal moment voor Roberto Martínez om de concurrentie op zijn positie aan te scherpen. Wie kan hem vervangen? Wie is er klaar om de rol van ‘de perfecte zes’ op termijn over te nemen? Vier op een rij. En een vijfde in de wachtkamer.

13 reacties

  • jan marynissen

    2 jaar geleden
    Laat Tielemans thuis . Hij heeft nog niets bijgebracht aan de Nationale ploeg. Niet te vatten dat zo iemand tot kapitein wordt gebombardeerd. Zal nooit een topspeler zijn. Hij wordt op het middenveld voorbij gelopen . Het beste spel dat hij kan spelen is verstoppertje !
  • jos pauwels

    2 jaar geleden
    Waarom Wout Faes geen kans geven?Heeft de meeste wedstrijden gespeeld voor zijn team.
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Denk dat er betere op de Belische velden rondlopen , alleen krijgen ze nooit de kans , vriendjespolitiek en de juiste makelaar . Liefst die waar Martinez zelf bij aangesloten is . HOOG tijd dat ze die ook vervangen , mag van mij zelf Ceulemans zijn hebben indertijd bij eendracht Aalst wel plezier aan hem beleefd net zoals Fazekas .
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Geen enkel momenteel die zelfs nog aan de enkels van Witsel geraakt ...! Alleen de coach zijn " vriendjes " voor de rest 👎
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Tielemans brengt niets bij? Vanaken werd vervangen door Tielemans en het begon te lopen, vergeten zeker. En Witsel is de beste op die plaats, rust en goeie passing plus overzicht. De enige die hem kan vervangen is Lokonga.