©  BELGA

Eerste slachtoffers van carnavalsdrama in Strépy-Bracquegnies begraven

Drie slachtoffers van het carnavaldrama in Strépy-Bracquegnies zijn vrijdag begraven in Haine-Saint-Pierre, een deelgemeente van La Louvière. De afscheidsdienst vond plaats in de Sint-Antonius van Paduakerk in La Louvière-Bouvy.

debn
Bron: BELGA

LEES OOK. Online petitie eist gerechtigheid voor slachtoffers van carnavalsdrama in Strépy: “We kunnen deze misdaad niet onbestraft laten”

Mario Cascarano, zijn echtgenote Michelina Imperiale en Salvatore Imperiale kwamen zondag om het leven toen een auto met een hoge snelheid op een menigte carnavalsvierders inreed.

Honderden mensen kwamen een laatste eerbetoon brengen aan de drie overleden personen. Twee andere slachtoffers, Frédéric Cicero en Fred d’Andrea, worden zaterdag begraven in Maurage. De afscheidsdienst van Laure Gara, het zesde slachtoffer, zal maandag plaatsvinden in Herchies.

Eerder deze week kwamen honderden mensen samen om witte ballonnen op te laten als eerbetoon voor de slachtoffers. Zondag tijdens het carnaval in La Louvière wordt ook een minuut stilte gehouden om hen te herdenken.

LEES OOK. Blijft Paolo F. aangehouden of niet? Advocaat zal vrijlating alvast niet vragen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER