FP Halle-Gooik en RSCA wordt vanaf volgend seizoen RSCA FUTSAL.
Volledig scherm
FP Halle-Gooik en RSCA wordt vanaf volgend seizoen RSCA FUTSAL. © RSCA

Opmerkelijk: Anderlecht bundelt de krachten met de grootste zaalvoetbalploeg van het land, Halle-Gooik wordt RSCA Futsal

VoetbalRSC Anderlecht en FP Halle-Gooik en RSCA bundelen de krachten en worden vanaf volgend seizoen RSCA Futsal. Halle-Gooik is allesbehalve een kleine speler in de futsalwereld. Ze spelen jaar na jaar de Champions League en hebben hoge (Europese) ambities. “Met RSCA Futsal staat nu een club in de steigers die het opleiden van talent vooropstelt, de sport in België naar een volgend niveau wil stuwen en de Europese top wil ambiëren”, vertelt CEO Peter Verbeke.

5 reacties

  • Harry Demonseau

    2 jaar geleden
    Peter Verbeke is een echte zegen voor RSCA. Hij is degene die ze nodig hadden om de club weer helemaal op de rails te krijgen.
  • john dewit

    2 jaar geleden
    Sterk plan 👍
  • Jan DE VITS

    2 jaar geleden
    Wij zeggen dat al meer dan 20 jaar dat die combinatie er al lang moest geweest zijn! EINDELIJK! Bravo Peter Verbeke! Dit gaat goede resultaten geven.
  • Diane De Wannemaeker

    2 jaar geleden
    Toch niks speciaal? FC Barcelona is naast voetbal ook Futsal, basketbal, rolhockey, volleyball, wielrennen, ijshockey, handbal, veldhocky, atletiek, rugby en softbal.
  • philippe vandermeeren

    2 jaar geleden
    Super