Moeder en dochter dood aangetroffen in woning in Kraainem, partner van vrouw opgepakt

In Kraainem, in Vlaams-Brabant, zijn een 46-jarige moeder en haar 17-jarige dochter dood aangetroffen. Dat bevestigt het parket Halle-Vilvoorde. De 50-jarige partner van de vrouw (stiefvader van het meisje) werd gearresteerd.

yb,cds,tg

Coline G. (17) en haar moeder Magali W. (46) , leerkracht in Anderlecht, zijn donderdagavond dood aangetroffen in hun huis in Kraainem. Vermoedelijk zijn ze in de nacht van woensdag op donderdag al omgebracht met meerdere messteken.

De 50-jarige partner van de vrouw (de stiefvader van het meisje) werd gearresteerd, zo bevestigt procureur Carole Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde.

Pierre D., een 50-jarige geluidstechnicus bij de RTBf, blijft in afwachting van de resultaten van verder onderzoek en van de autopsie op de lichamen in de cel. “Maar alle pistes blijven voorlopig open”, verduidelijkt het parket. De man wordt zaterdag geconfronteerd met de bevindingen van de speurders.

Aan de woning in de Annecylaan in Kraainem hebben buren intussen bloemen neergelegd. Niemand begrijpt het drama. Buren spreken van een modelgezin.

 ©  yb

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen