‘Joe vs. Carole’
Volledig scherm
‘Joe vs. Carole’ © Streamz

RECENSIE. ‘Joe vs. Carole’: “Als ‘Cats’ ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat digitale poezen niet deugen”

TVEen jaar geleden had u misschien nog kunnen zeggen dat uw nostalgie naar ‘Tiger King’ groot was. Maar dan kwam dat erbarmelijke tweede seizoen uit op Netflix uit en was iedereen plots klaar met de exploten van Amerika’s meest obscure zoohouders. En toch komt er nu met ‘Joe vs. Carol’ op Streamz een fictiereeks aanzetten die de hele vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin nog eens helemaal van voren af aan uiteenzet. Of u terecht even de kat uit de boom kijkt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

2 reacties

  • thomas van den bulck

    2 jaar geleden
    Moest ik Tiger King niet kennen zou ik het misschien niet blijven zien maar ik vind de serie best goed. Je kan niet klagen dat er een komische noot aan de serie wordt toegevoegd want het is en blijft entertainment. En het feit dat ze digitale tijgers gebruiken is enkel maar positief want het gaat om het verhaal, niet om de dieren. Vergelijk het niet met Cats want dat is belachelijk.
  • Kurt Roelants

    2 jaar geleden
    Smaken verschillen.... Net zoals jullie reviews vaak op niks deugd. De balans tussen realiteit en fictie met een dosis humor met een cast dat je bijna doet vergeten dat ze een rol spelen. Ideale serie voor een avondje te streamen en uw verstand uit te zetten. 7 op 10