Een fancy juicer, een regenboogtapijt en vrolijke voeten: de favorieten van de Billie-redactie

Het is lente en dat voelen we in onze portemonnee: als de zon begin te schijnen moeten we veilig smeren, gezonde sapjes drinken en lentekleurtjes shoppen.

Gezond

Lise, adjunct-chef: “Helaas, ook dat lentezonnetje kan al verbranden. Deze zonnecrème van Avène gaat dus mee naar de speeltuin. Ik ben vooral fan van de handige draaidop: geen gesmos en geen viezigheid meer aan de opening.”

Zonnespray 50+ van Avène, 15,28 euro

Nagel op de kop

Veronique, coordinatie: “Nog wat te koud om me te hullen in de pasteltinten van March23, maar de nagellakjes die ze samen met OPI ontwikkelden kan ik wel al dragen en geven een instant lentegevoel.”

Nagellak ‘Lima Tell You About This Color’ van OPI x March 23, 15,95 euro

Op vrolijke voet

An, chef magazine: “Eens geen witte of beige exemplaren: ik denk dat ik de ideale tussenseizoensneaker heb gevonden!”

Multicolor dad sneakers van Sissy-Boy, 99,9 euro

Pastelboog

Lien, redactie: “Om nog meer kleur te brengen in de slaapkamer van mijn beste vriendin haar vijfjarige dochter: een regenboogtapijt!”

Regenboogtapijt van Maisons du Monde, 32,99 euro

Gewoon mooi

Lien, redactie: “Een reden voor het kopen van deze schoenen heb ik niet. Misschien het weer, misschien de lentekriebels. Of misschien vond ik ze gewoon mooi?”

Pumps ‘Blade’ van Casadei, 575 euro

Vers geperst

Lise, adjunct-chef: “Gedaan met manueel appelsientjes te persen in het weekend, dit designapparaatje van Hay doet nu het werk voor me. Stiekem droom ik ook nog van de broodrooster en koffiekan uit dezelfde lijn ...”

Citruspers ‘Sowden’ van Hay, 149 euro

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer