© Instagram/ Amelia Windsor

Britse adel neemt internationale catwalks over

Grote modenamen blijken de laatste tijd een flinke voorkeur voor adellijke modellen te hebben. Lady Amelia Windsor en Lady Kitty Spencer maakten tijdens de laatste modeshow van Dolce & Gabbana hun opwachting op de catwalk, maar ze zijn zeker niet de enige dames met blauw bloed die vaak als model opgetrommeld worden.

VVA

Lady Amelia Windsor en Lady Kitty Spencer verschenen recent op de catwalk van het Italiaanse luxemerk Dolce & Gabbana. Hoewel de beide dames niet echt over de ideale maten van een model beschikken, lijkt niemand zich daar echt aan te storen. Hun adellijke achtergrond maakt hen tot veelgevraagde modellen voor zowel de catwalk als magazinecovers. Amelia Windsor is de kleindochter van de Duke of Kent en Kitty Spencer is het nichtje van prinses Diana.

Lady Amelia Windsor (21) mag dan klein van stuk ogen voor een model, ze slaagde ze wel in om een contract bij het oude modellenagentschap van Kate Moss in de wacht te slepen.

De moeder van Lady Kitty Spencer (26), Victoria Lockwood, werkte vroeger ook als model en werd ooit door ontwerper Ralph Lauren omschreven als het mooiste meisje ter wereld.

Lady Jean Campbell (17) heeft al wat ervaring in het modewereldje opgebouwd, sinds ze in 2013 voor het eerst in de Britse Vogue verscheen. Vorig jaar werd ze door Mario Testino voor Burberry gefotografeerd en ze liep al shows voor grootmeesters zoals Valentino en Louis Vuitton.

 

FENDI ?? Thank you @fendi @karllagerfeld @amandaharlech @pg_dmcasting @samuel_ellis @sammcknight1 @peterphilipsmakeup @chaos ??

Een bericht gedeeld door Jean Campbell (@jean_campbell) op

Lady Mary Charteris (29) mocht ook al voor de lens van Mario Testino voor Burberry verschijnen en stond als glamoureuze party girl op de cover van Harper's Bazaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer