Max Verstappen verslaat Charles Leclerc na bloedstollend gevecht in Djedda

Formule 1Max Verstappen heeft de GP van Saoedi-Arabië gewonnen. De regerende wereldkampioen vocht in het slot een bloedstollend duel uit met Charles Leclerc. Pas drie ronden van het einde en na heel wat strijd ging de Nederlander voorbij de Monegask. Carlos Sainz mocht mee op het podium. 

42 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Ik hoop nog meer van dat voor de volgende race's , de twee beste piloten Max en Leclerc op dit moment Hamilton is en blijft een bleiter, maar schrijf de Mercedes nog niet af het seizoen is nog lang .
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Ferrari te passief gereden het eerste deel van de race, hebben ze zelf toegegeven. Want ze hadden veel harder gekund toen. RedBull was beter met een legere tank, daarom dat Max toch nog heeft kunnen winnen. Bij Ferrari gaan ze zich dus niet meer opnieuw laten vangen. Je zal zien dat bij het begin van volgende race nu Leclerc en Sainz harder zullen mogen gaan. Gelukje dus voor Max deze keer. En gehoord wat een drama aan de radio bij Max? Wat zeggen die Hamilton haters hierover?
  • Seppe Goossens

    2 jaar geleden
    De zure kenners zien gelijk dat een Hollander een spannende strijd won, dus dan moet er snel iets lelijks verzonnen.
  • jasper haerens

    2 jaar geleden
    Iedereen die nu zegt dat Max onverdiend gewonnen is door die safety car kent er niks van, de safety car is een deel van de sport en dat zullen velen moeten accepteren. Was een mooie race en het zijn allebei terechte winnaars.
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Max had de safety car niet nodig om te winnen , gewoon de beste piloot samen met Leclerc meer van dat : ik heb van genoten van de race en nog meer hoe Hamilton op zijn plaats wordt gezet