Moet Will Smith zijn Oscar teruggeven na geweld tegen Chris Rock? “Hou je fucking mond over mijn vrouw!”

FilmDe 94ste editie van de Oscars werd volledig overschaduwd door een gewelddadige ruzie tussen ‘Beste Acteur’-winnaar Will Smith (53) en presentator Chris Rock (57). Smith verkocht Rock een rake klap en schold hem uit in het bijzijn van de hele zaal - en de kijkers thuis. De Academy keurt zijn daden publiekelijk af. Betekent dat dat Will zijn eerste beeldje binnenkort alweer kwijt is? Dit is alles wat we tot nu toe weten over het bizarre voorval. 

207 reacties

  • sonia lauwers

    2 jaar geleden
    Dit had een blanke eens moeten doen! Dan had je Woke en de linkse media eens moeten horen! Waarom denkt niemand daar aan? En dan moet Geubels en alle andere stand-up comedians zeker slaag krijgen. En Will Smith spotte ook met zijn mede-acteurs in de feuilletons waarin hij speelde.
  • Marie Vanakker

    2 jaar geleden
    Volgende keer in de plaats van Kid Rock gewoon The Rock de boel laten presenteren dan moesten Willy begraven na zijn mepje. En voor de velen die hier pleiten voor het recht van de sterkste je zal wel eens anders kunnen piepen als je zelf eens een goei rossing krijgt.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    2 jaar geleden
    California Penal Code 242 PC: mishandeling is een misdrijf in de Californische wet. De straffen voor een mishandeling in Californië omvatten in de meeste gevallen een boete van maximaal tweeduizend dollar ($2.000) en/of maximaal zes (6) maanden gevangenisstraf. De LAPD heeft Chris Rock niet nodig, Will Smith kan aangeklaagd worden "in naam van de Californische bevolking ".Vergeet niet in Californië, men mag zeggen wat men wil, vrijheid van meningsuiting. Will Smith is geen held, nooit geweest.
  • Francois Rediger

    2 jaar geleden
    Onder geen beding moet hij dat terug geven. Die clouwn moet zo snel mogelijk verdwijnen.
  • Liese VdVijver

    2 jaar geleden
    Een komiek moet over alles grappen kunnen maken.Het is aan de mensen om ermee te lachen of niet. Als de grappen beledigend zijn dwingt niemand je om ermee te lachen. Als je iemand wil verdedigen mag je ook je mening uiten door spontaan: "Shame" te roepen, en dan is het aan het publiek om dit te herhalen. Je kan ook de zaal verlaten, en dan is het aan het publiek om je hierin te volgen. Je mag de komiek ook uitschelden voor zijn "ongevoeligheid". Maar nooit geen fysiek geweld.