Nainggolan klopt invaller Mignolet in oefenmatch

AS Roma heeft maandag in het Busch Stadium in het Amerikaanse Saint Louis in een oefenwedstrijd met 2-1 gewonnen van Liverpool. Voor de Romeinen zorgden Edin Dzeko (29.) en Mohamed Salah (62.) voor de doelpunten, bij Liverpool scoorde Sheyi Ojo in de toegevoegde tijd van de eerste helft tegen.

Bij Roma verscheen Rode Duivel Radja Nainggolan aan de aftrap, hij mocht na 64 minuten gaan rusten, toen de eindstand al op het scorebord stond. Liverpool verscheen zonder Belgen aan de aftrap in de Verenigde Staten, doelman Simon Mignolet mocht bij de rust wel invallen. Christian Benteke bleef de hele wedstrijd op de bank, Divock Origi zou met een lichte blessure sukkelen en zat daardoor niet in de selectie.