©  play4

Nieuw seizoen van ‘De Cooke en Verhulst show’ wordt het laatste, maar er liggen nog nieuwe plannen op tafel

Het komende seizoen van De Cooke en Verhulst show wordt het laatste. Dat blijkt uit de eerste trailer voor het programma dat binnenkort start. Het betekent meteen ook het definitieve einde van de gezamenlijke talkshows van Gert Verhulst (54) en James Cooke (37).

Eva De Poorter

Nog één keer trekken James Cooke en Gert Verhulst alle registers open. Hun derde seizoen van De Cooke en Verhulst show kreeg meteen ook een ‘live’ aan de titel toegevoegd. Want vanuit De Zuiderkroon in Antwerpen gaan ze volledig live de ether in. Want daarna is het gedaan met de talkshow met de twee samen. Na acht seizoenen Gert late night, Gert last year en drie seizoenen De Cooke en Verhulst show.

Dit keer zijn er geen vaste tafelgasten bij, wat bij de voorbije twee seizoenen wel zo was. Door live te gaan, gaan ze ook scherper focussen op de actualiteit, klinkt het bij Play4. De keuze van gasten is dan meer afhankelijk van het nieuws van de dag of week.

Het duo zal wel nog afzonderlijk op het kleine scherm te zien zijn. Cooke komt later nog met Extreme make-over en het nieuwe dansprogramma Come dance with me. Intussen werkt hij ook aan nieuwe seizoenen van Leef!, waarin hij mensen met een terminale ziekte volgt, en James, de musical, waarin hij het leven van een bekende Vlaming omvormt tot een musical.

Verhulst is druk met zijn laatste afscheidshows met Samson. Bovendien wachten hem nog een nieuw seizoen als Dancing with the stars, dat hij presenteert. Hij zal ook deelnemen aan De allerslimste mens ter wereld dit najaar en ook De Verhulstjes keren terug.

Het is dus zeker niet het einde van Verhulst en Cooke bij Play4. Er liggen nog nieuwe plannen op tafel. Of daar een nieuwe talkshow is of wat het precies inhoudt, wil Play4 voorlopig niet kwijt.

 ©  Play4

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer