Nu kan ook Luc Bellings de perfecte kroket rollen dankzij een snelcursus van Fabienne Schroetter alias Madam Kroket.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu kan ook Luc Bellings de perfecte kroket rollen dankzij een snelcursus van Fabienne Schroetter alias Madam Kroket. © Joel Hoylaerts / Photonews

HLN gaat terug naar ‘Madam Kroket’: “Jullie hebben me de belangrijkste duw van mijn leven gegeven”

“Als één van de mooiste dagen van mijn leven.” Zo denkt de Oostendse Française Fabienne Schroetter (60) alias ‘Madam Kroket’ nog altijd gemeend terug aan 7 juli 2018, toen sterrenchef Luc Bellings haar in deze krant met een 10/10 beloonde voor de kaaskroketten. “Sindsdien is niets nog hetzelfde. Was ik mijn krokettenzaakje eigenlijk na de ziekte van mijn man gestart om nog iets ‘om handen’ te hebben, dan leid ik vandaag een bedrijf van 12 werknemers en zijn zelfs mijn twee dochters in de zaak gestapt.” Wij keerden nu voor de allereerste keer met Luc Bellings naar Madam Kroket terug: “Ik kan meneer Bellings en de krant niet genoeg bedanken om wat jullie voor onze familie hebben betekend.” 

3 reacties

  • Jaak Denayer

    2 jaar geleden
    Alle kwaliteiten van de kroketten buiten beschouwing geeft het wel aan dat op basis van het één bezoek en het proeven van één persoon en het toegekende aantal punten.Smaak is subjectief en afhankelijk van een momentopname datdoor omstandigheden ,personeel, toegeleverde producten, ingesteldheid van de proever op het moment zelf etc ..Leuke rubriek om lezen maar niet objectief omdat op basis van een enkel oordeel een zaak kan geruïneerd worden .
  • Boudewijn Erckens

    2 jaar geleden
    Ik heb ze nog nooit geproefd, maar het is een feelgood story en dit kan je alleen maar een prettig gevoel geven tussen al de miserie die we vandaag over ons krijgen
  • bart de coninck

    2 jaar geleden
    Ze zijn super lekker een top zaak!!!