Will Smith en Jada Pinkett-Smith, Chris Rock
Volledig scherm
Will Smith en Jada Pinkett-Smith, Chris Rock © AFP

“Chris Rock wist niet dat Jada Pinkett-Smith alopecia had”

CelebritiesChris Rock zette tijdens de Oscarnacht heel wat in gang, met zijn grapje over Jada Pinkett-Smith. Hij noemde haar ‘GI Jane’, gezien ze momenteel een millimeterkapsel heeft. De grap was echter nogal misplaatst, omdat Jada een ziekte heeft waardoor haar haren uitvallen. Volgens insiders was Chris daar niet van op de hoogte. “Het was een misverstand.”

50 reacties

  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Zelfs op het moment van de slag lachen de twee heren nog en Will heeft een smile als hij zich omdraait ?! ..ook vind ik de slag nog al geacteerd , Chris zit er op te wachten en bied zijn gezicht zelfs aan , en Will die neemt een Film houding aan ? Zo sla je niet uit Woede ! mooie stunt en Chris zijn Comedy shows waren direct uitverkocht na dit geval ????
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    En dan ? Ik heb als kind regelmatig een oorveeg gekregen van mijn moeder. Ik wist onmiddellijk wat mocht en wat not done was. De presentator zal dat nu ook wel weten. (en onthouden) Ben mijn moeder alleziens dankbaar dat ze mij aangeleerd heeft wat opvoeding is. Ik heb geen woke toestanden moeten inroepen. Bedankt, moeder. Ik hou ook van jou.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Het is nog steeds een zeer mooie vrouw . Zelfs zonder haar lijkt ze nog mooier .
  • Ivan .Vanmechelen

    2 jaar geleden
    Een ding weet ik zeker. Moest ik hem dezelfde mep verkocht hebben gelijk daar te zien is, dan stond hij niet meer recht. Fake volgens mij. Na zo een mep ga je neer als het echt is.
  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    Een uitvlucht als een ander , geloof er niks van. Sommigen lachen mey alles en iedereen.
  1. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”
  2. Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedrama: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers
    PREMIUM
    Showbizz

    Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedra­ma: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers

    Hadise is terug van weggeweest. Ruim twintig jaar na haar deelname aan ‘Idool’ maakt ze haar comeback als jurylid in ‘Sing Again’. In Turkije is de zangeres nooit van de radar verdwenen, in haar thuisland is ze een echte superster. Al betaalt ze daar ook een hoge prijs voor. Van breed uitgesmeerde ruzies en haar “obsessie voor geld” tot alle heisa over plastische chirurgie: het leven van Hadise Açikgöz (38) blijft voer voor controverse en kritiek.