Mathieu van der Poel won zijn tweede Dwars door Vlaanderen.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel won zijn tweede Dwars door Vlaanderen. © Photo News

Mathieu van der Poel rekent met sterke Tiesj Benoot en Victor Campenaerts af in Dwars door Vlaanderen

WielrennenMathieu van der Poel heeft z’n tweede Dwars door Vlaanderen gewonnen. De Nederlander was de beste na een spektakelrijke koers. Dat belooft voor komende zondag in de Ronde. Tiesj Benoot werd tweede, Tom Pidcock derde voor een sterke Victor Campenaerts.

53 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Veel heeft niet gedaan ? Dan heb een andere koers gezien hij heeft niks anders gedaan dan telkens in de reactie gegaan de andere konden niet mee .Als je op 90 km van meet het vuur aan de lont steekt dan ben gewoon de beste : heeft zicht nooit verstopt zoals die van Lefevre dat doen , dat zijn pas profiteurs .Men zal van goede huize moeten komen Zondag , en houd Pidcock maar in de mot grote kanshebber .
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Liliane Wuyts het was niet vdp die in de aanval trok toen pogacar werd opgehouden maar wel pidcock. En bent u zijn werkmeid ten huize dat u zo goed weet dat hij geen kwetsuur had misschien ? Trouwens hij heeft ook niet gezegt dat hij de beste was na de koers maar hij wint wel om het gat alleen dicht te rijden op de 3 betere renners die de beslissende ontsnapping aan het opzetten waren. Won VA hier vandaag op die manier was het weer hemels.
  • Jean De Grande

    2 jaar geleden
    ROLANDE DE QUANTER, en twee minuten later staat hij weer een interview te geven, net of hij nog aan de koers moet beginnen, terwijl de rest nog naar lucht zit te snakken. Is mij ook al een paar keer opgevallen hoe verschrikkelijk diep VDP kan gaan.
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    @bernard. VDP was wel winnaar van RvV 2020 en Amstel Gold Race 2019. Dat zijn dus, volgens u toch, korte afstand wedstrijden!!
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Veel heeft hij niet gedaan , en tegen Ties zo diep moeten gaan voorspeld niet veel goeds, Jumbo is top, en wie het niet wil zien is geen koers kenner maar meeloper met bevooroordeelde journalisten, en pers. Trouwens een echte ronde doet hij nooit uit, en zal nu al een excuus klaar hebben. Ik zie hem als een korte afstand loper maar nooit een marathon, we zullen zien of hij net als zijn papa ook altijd blijft wieltjes zuigen.