via REUTERS
Volledig scherm
© via REUTERS

Sprankel hoop op diplomatieke uitweg uit conflict in Oekraïne doet beurzen opleven

Voorzichtige signalen over een mogelijke de-escalatie in de oorlog in Oekraïne doen de beurzen opleven. Aandelen van bedrijven met blootstelling aan Rusland en Oekraïne koersen fors hoger. Ook de olieprijs is gezakt.

16 reacties

  • Johnny Chanet

    2 jaar geleden
    Het moet nog beginnen : Poetin doet nooit wat hij zegt. Ze zijn wat verzwakt hij zal zich versterken en terug komen tot hij zijn zin krijgt. Aantal slachtoffers heeft voor hem niets te betekenen ook al zijn het russen.
  • August Leemans

    2 jaar geleden
    De Russen doen alsof en kopen alleen tijd. Tijd die moet benut worden om Oekraïne verder te voorzien van doeltreffende wapens. Alleen als Rusland op het terrein terug trekt is er hoop.
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Rusland de schade doen betalen en de daders nadien straffen .Er is deze keer geen ontkomen aan . Sancties voor generaties aanhouden .Het volk levert de soldaten = moordmachines . Ze kunnen nu niet zeggen dat ze het niet wisten .
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    De doden zijn maar bijzaak voor de Russen ,eerst gas olie en roebels . Hun soldaten zijn wel de moordmachines die het volk levert aan het Kremlin en burgers blijven doden .Hulpkonvooien kennen ze niet ,zelfs ook niet voor de Russen die daar wonen zoals ze zeggen . Eigenaardig volkje . Ze leven nog in de tijd van Stalin die ook iedereen liet verhongeren ?
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Zolang ¨Poetin met zijn Kremlinbende ja - knikkers blijft het een spel van leugens en misleiden .