©  VRT

Mooi moment bij MNM: Peter Van de Veire ziet Eva Daeleman terug in zijn afscheidsweek

Peter Van de Veire (50) is bezig aan zijn allerlaatste week als presentator van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. Elke dag krijgt hij bezoek van een BV, en dinsdag was dat Eva Daeleman (32), die drie jaar zijn sidekick was. Het was een emotioneel weerzien.

ED

Eva Daeleman presenteerde de ochtendshow op MNM met Peter tussen 2010 en 2012. Tegenwoordig reist ze rond in een camper samen met haar man en kind, maar voor de feestelijke afscheidsweek van Van de Veire vloog ze van Portugal naar Brussel.

De presentator mocht enkele ja-neevragen stellen aan Eva om haar identiteit te raden, maar herkende de stem waarmee hij drie jaar lang presenteerde niet. De hereniging ging dan ook met enige schaamte gepaard, maar vooral met emotie en blijdschap.

Op vrijdag 1 april presenteert Peter zijn laatste ochtendshow. De volgende dag, zaterdag 2 april, geeft hij een groot afscheidsfeest in het Sportpaleis. Wat de radiostem/presentator hierna zal doen, is nog niet helemaal duidelijk. Van de Veire geeft wel aan dat hij radio wil blijven maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER