Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Hij hield het op een wandeling in het Park”: vier Duivels onder niveau, vier met een 7 op 10

Rode DuivelsWeinig echte conclusies die er te trekken vallen na de 3-0 tegen een zwak Burkina Faso, maar natuurlijk wel uiteenlopende punten in ons spelersrapport. Zo vielen er vier spelers in positieve zin op, maar ook vier in negatieve zin. Ook de vier invallers krijgen een punt op tien.

36 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Trossard en Vanaken waren een meerwaarde 👍 Alsook Siebe Vanderheyden 👌 Maar bornauw,Tielemans mogen ze thuislaten voor mijn part !
  • Robert De Beukeleer

    2 jaar geleden
    gelukkig moeten we met die ploeg niet naar het WK hadden ook tegen FC de kampioenen kunnen spelen want dat was precies het niveau
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Precies @HUGO DRUPPEL, mensen doen net of België het land is waar voetbal uitgevonden is tegenwoordig en een WK winnen een fluitje van een cent is Er is toevallig eens een goede generatie een keer , nou tsjonge die heeft ieder land wel eens gehad Vanaf de groepsfase is iedere deelnemer straks kanshebber en de beste of gelukkigste wint het toernooi , wees blij dat er voor elk toernooi gekwalificeerd wordt de laatste jaren Dat was met de bejubelde generatie van Mexico 86 wel anders
  • Frederik Jansens

    2 jaar geleden
    De Ketelaere heeft niets te zoeken bij de nationale ploeg. Kan het niveau niet aan. Ik begrijp totaal niet wat ze in hem zien.
  • Frederik Jansens

    2 jaar geleden
    De Brugge fans zitten weer Anderlecht speler Bornauw af te breken. Triestig. Uitgezonderd zijn fout ih begin speelde hij een goeie wedstrijd. Enige verdediger die niet altijd breed maar ook eens (ver) vooruit speelde. Van mij mag hij mee naar Qatar.