CD&V-voorzitter Joachim Coens en minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
CD&V-voorzitter Joachim Coens en minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). © vincent duterne/photo news/BELGA

ANALYSE. Ballonnetje over ouderschapsverlof ontploft in het gezicht van Wouter Beke, maar zet ook de CD&V te kijk

“Niemand wint hierbij.” Het ballonnetje van Wouter Beke (CD&V) over het ouderschapsverlof is helemaal in zijn gezicht en dat van zijn partij ontploft. In een poging zich als baas te tonen lijkt voorzitter Joachim Coens (CD&V) zijn partij net verder in het zand te duwen. 

191 reacties

  • jan boden

    2 jaar geleden
    Ouderschapsverlof niet meer vergoeden maar gewoon laten meetellen als gewerkt voor de berekening van het pensioen. Er zullen nog weinigen geneigd zijn om het op te pakken.
  • Hilde Van Grieken

    2 jaar geleden
    Hij heeft 100% gelijk. Als men kinderen wil moet men er GOED voor zorgen en een kind word gevormd in z’n eerste levensjaren. Geef het terug beleefdheid, respect en warmte mee want dat is bij de meeste ver te zoeken!
  • Maurice Van der Leene

    2 jaar geleden
    Ik zou zeggen willen jullie 5/10/15 kinderen geen probleem dat is jullie vrije keuze maar wees er dan ook van bewust en ga er dan zelf voor werken en voor hen te zorgen en laat de maatschappij of mensen die bewust geen kinderen willen hen dan ook niet voor jullie grillen blijven laten opdraaien het kan niet zijn dat steeds maar andere mensen moeten blijven betalen voor jullie gedoe!
  • Maurice Van der Leene

    2 jaar geleden
    Zie dat van hier gene ene politieker zal een stap opzij zetten of tenzij als ze ergens een vet betaalde job krijgen als ceo in de prive? En we moeten ook eerlijk zijn welke job betaald er zo veel te veel om te klungelen en gans ons België landtje om zeep te helpen? Het probleem met politiek is of jij je werk nu goed doet of slecht doet of corrupt bent ze liggen daar wel elke maand he dat o zo vet betaald loon! Waar elders kan je dit vinden Behalve in onze overtollige regeringen!
  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Alle verantwoordelijkheid voor het nemen van kinderen ligt bij de ouders . Schaf binnen 9 maanden Alle voordelen voor het hebben van kinderen af . Van kraamgeld tot belastingvermindering tot kindergeld. Dan gaan ze eindelijk eerst nadenken over de financiële impact van het opvoeden van kinderen , nu is het dikwijls zo dat ze het aanzien als een extra inkomen en de opvoeding is voor de maatschappij ,of hélemaal niet … Stop mijn belastinggeld dan liever in een nieuwe kerncentrale