Direct naar artikelinhoud
PodcastDe ongelogen waarheid (25 min)

▶ ‘David Bowie, ge zijt ne fooraap’: Clement Peerens deed een belangrijke belofte aan een muzieklegende

The Clement Peerens Explosition.Beeld Koen Bauters

U kent Clement Peerens al jaren als de charismatische frontman van The Clement Peerens Explosition. Nu hij stilaan aan zijn afscheid van de internationale podia denkt, maakt Clement samen met Bart Peeters de balans op. Dat doet hij in ‘De ongelogen waarheid’, een exclusieve podcast voor Humo. Voor iedere liefhebber van muziek, het Antwerps, vlijmscherpe satire en de tegendraadse logica van Hugo Matthysen.

Beluister aflevering 4 van ‘De ongelogen waarheid’

Video wordt geladen...

In de vierde aflevering van zijn podcast ‘De Ongelogen Waarheid’ neemt Clement Peerens opnieuw de polsslag van de Vlaamse muziekwereld. Daarbij kan hij uiteraard niet naast Humo’s Rock Rally 2022 kijken. Het bezoek aan de voorronde in Heist-op-den-Berg was voor Clement een muzikale aha-erlebnis, maar een traumatische ontmoeting met één van de kandidaten deed Sylvain Aertbeliën helaas voor de rest van zijn leven seks afzweren.

Beter vergaat het ‘Vettige Swa’ De Bock, die over de plas het succes heeft gevonden en de Verenigde Staten verblijdt met zijn frieten gebakken in paardenvet. Een nieuw zakenavontuur aldaar bracht hem tot in het Oval Office van president Joe Biden waar de friturist met een oplossing komt voor de gigantische overheidskosten die gepaard gaan met het ochtendlijke toiletbezoek van de Amerikanen.

Beluister andere afleveringen van ‘De ongelogen waarheid’

Video wordt geladen...