Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

PREMIÈRE: de Limburgse wolf in de nieuwe clip van Marco Z

HASSELT -

Zou dat daar de Limburgse wolf kunnen zijn in de nieuwe clip van Marco Z? Kijk nu naar de première van ‘Stone Cold Killer of Terror and Doom’ en oordeel zelf.

Angst, de media en een wolf, dat zijn de ingrediënten van Stone Cold Killer of Terror and Doom, de nieuwe single van Hasselaar Marco Zanetton. En daar hoort nu ook een clip bij van de hand van Nick Timmermans, bekend voor zijn werk met visueel kunstenaar Jaak De Digitale en voor zijn 26 meter lange doek waarop hij de geschiedenis van Borgloon schilderde. Deze keer koos Timmermans voor een mini-spaghettiwestern waarin de speelkaarten werden vervangen door smartphones. In de saloon panikeren de tooghangers over de komst van de wolf. De Limburgse wolf? “Dat zou wel eens heel goed kunnen”, aldus Timmermans.

LEES OOK. De nieuwe plaat van Marco Z: “Herkenbaarheid in een verwarrende wereld”

Marco Z bracht recent zijn nieuwste plaat Major Opportunities uit die hij opnam met Kevin Maenen en Alessio Di Turi van The Sore Losers.(jsm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer