De Antwerpse kapper Youssef Belhadi vloog naar Casablanca om de voetballers een knipbeurt te geven. Hier is hij te zien met Selim Amallah. ©  rr

Antwerpse kapper knipt spelers van Marokkaanse nationale ploeg voor cruciale WK-kwalificatiematch

De Antwerpse kapper Youssef Belhadi van ‘Ons Kapsalon’ in de Brederodestraat heeft gisteren en eergisteren het haar van enkele Marokkaanse internationals geknipt in aanloop naar hun cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen DR Congo. Belhadi vloog op uitnodiging van de spelers over en weer naar Casablanca en zat ook in het stadion tijdens de klinkende 4-1 overwinning tegen Congo. “Een speciale ervaring.”

Belhadi is een van de populairste kappers bij profvoetballers in Antwerpen. Radja Nainggolan, Dario Van den Buijs, Zinho Gano, Francis Amuzu, Ritchie De Laet en Jean Butez lieten hun haar al knippen in zijn kapperszaak ‘Ons Kapsalon’ in de Brederodestraat. Belhadi reist tussendoor ook half Europa rond om er topvoetballers zoals Christian Pulisic (Chelsea), Weston McKennie (Juventus) of Ivan Perisic (Inter) van een frisse snit te voorzien. De voorbije dagen vertoefde Belhadi in Casablanca, waar de Marokkaanse nationale ploeg zich gisteren ten koste van DR Congo wist te plaatsen voor het WK in Qatar.

Kapper Youssef Belhadi met Ryan Mmaee  ©  rr

De Antwerpse kapper kreeg in het hotel van de nationale ploeg onder andere Ilias Chair, Ryan Mmaee, Sammy Mmaee en Selim Amallah op zijn kappersstoel. In het verleden knipte hij ook al het haar van sterspeler Achraf Hakimi (PSG). “Het was enorm druk. Mijn telefoon rinkelde voortdurend vanaf dat ik op Marokkaanse bodem was geland, maar ik had te weinig tijd om iedereen te helpen. De wedstrijd zelf was een heel speciale ervaring. Er waren zoveel supporters in het stadion, niet normaal! We hebben de hele wedstrijd moeten rechtstaan. Vandaag vlieg ik terug naar België. Ik ben kapot, man!”

LEES OOK. Marokko wint met duidelijke cijfers van Congo en gaat opnieuw naar WK

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sport