Astrid Coppens blikt terug op ‘De verraders’: “Ik ben geschrokken van de publieke opinie”

TVIn de finale van ‘De verraders’ was maandagavond te zien hoe bondgenoten Niels Albert, Kim Van Oncen, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn aan het langste eind trokken en als winnaars uit de bus kwamen. In een reünie-aflevering, donderdagavond op tv, blikt de groep van achttien BV’s een laatste keer terug op het bewogen tv-spelletje. Ook Astrid Coppens, een van de meest besproken kandidates, deelt haar ervaringen. 

9 reacties

  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Arlette, omdat mensen een andere smaak hebben en jij niet weet wat dit programma inhield en iedereen anders is en dit gerespecteerd moet worden? Omdat niemand kan oordelen over iemands smaak?
  • arlette Strumane

    2 jaar geleden
    Waarom kijken mensen naar dergelijke rommel met steeds dezelfde BV's terwijl er op RTBf en Tipik mooiec feuilletons te zien zijn opgenomen in de prachtige bergen van Frankrijk .
  • Paul Boutsen

    2 jaar geleden
    Ook geschrokken van de vergoeding voor uw optreden? Meer gewoon in de VS?
  • anne de filette

    2 jaar geleden
    Verraden worden door een verrader na het sluiten van een pact, wel ik zou waarschijnlijk reageren zoals Loic. Maar het is een Spiel waarvan de grote lijnen al zeker op voorhand getekend zijn. Geknipst en geplakt tijdens de opnamens. Wie vind dit spannend en wie geloofd dit. Ik alleszins niet en moest er een tweede aflevering komen, zeg ik bedankt puur tijdverlies zoals zovele programma de laatste jaren.
  • Willy Devroey

    2 jaar geleden
    Ik denk niet dat veel mensen op haar commentaar zitten te wachten. Na de Masked Singer heb ik nog meer twijfels bij de spontaniteit en de eerlijkheid waarmee de spelletjes worden gespeeld