Wout van Aert met in zijn spoor luitenanten Tiesj Benoot en Christophe Laporte
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert met in zijn spoor luitenanten Tiesj Benoot en Christophe Laporte © BELGA

Jumbo-Visma kijkt naar Benoot en Laporte nu Van Aert ziek is, maar... “Wout vervangen kan niet”

WielrennenJumbo-Visma zit met een probleem voor de Ronde van Vlaanderen. Wat als Wout van Aert ziek blijft? Plan B dan maar? Tenzij de Kempenaar wonderbaarlijk snel geneest, is het zondag aan Christophe Laporte (29) en Tiesj Benoot (28). Kunnen zij de grote kopman doen vergeten? “Ze zijn bij de beste renners van het pak.”

7 reacties

  • lode wijk

    2 jaar geleden
    1 april zou echt een goeie zijn van Jumbo, maar ik vrees er voor, hoe dan ook als ie kan zal Wout starten en helpen waar hij kan, op Wout kan je rekenen op die andere kun je nooit rekenen.
  • Stefan Van Attenhoven

    2 jaar geleden
    Goed uitzieken is beter dan niet fit aan de start verschijnen. En waarom daarna het voorjaar niet met een week verlengen en meedoen aan LBL? een koers die Wout kan winnen!
  • Johan commère

    2 jaar geleden
    Als hij zich terug beter voelt start hij sowieso , die zoekt geen uitvluchten , en anders zal hij wel vlammen 2 weken later in Parijs - Roubaix !
  • François Druyts

    2 jaar geleden
    Je kan de ziekte ook uit je lijf fietsen, al blijft het lastig om diep te gaan, een wijs man blijft aan de kant, er komen koersen genoeg aan, is geen drama wel spijtig natuurlijk
  • nancy segers

    2 jaar geleden
    Wout is ook maar een mens en kan dus ook ziek worden, ik denk nu niet dat het net NU gebeurt hen zeker geen fijn gevoel geeft,hij had alles voor de ronde van vlaanderen mooiste afgestemd. Nu maar knallen in Parijs-Roubais zeker ? Veel beterschap Wout.