Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Julie Van den Steen doorstond al heel wat stormen: “Dat ik bij me thuis fysiek ben aangevallen, daar ben ik lang voor in therapie gegaan”

BVJulie Van den Steen (29). Ze is een groot tv-talent en goed op weg om de nieuwe leading lady van VTM te worden, maar haar legendarische onzekerheid wil ook nu van geen wijken weten. Aan de vooravond van alweer een nieuw programma waar zij het gezicht van is, ligt ze nog wakker van het vorige. “Die commentaren tijdens ‘The Masked Singer’, ik heb daar een hele avond slecht van gelopen”, zegt Julie eerlijk.

7 reacties

  • Kayleigh Van Gaever

    2 jaar geleden
    Ze is de vrouw die mij inspireerd en dat ze altijd doen eender wat! Ik hou zoveel van haar en dat blijft zo❤
  • gunther van bommel

    2 jaar geleden
    Hey Julie ik ben grote fan van jou jij doet het heel goed met jou programma's op vtm ik alle vtm programma's van jou Julie groetjes
  • François De Moor

    2 jaar geleden
    Goed bezig Julie,doe zo verder,wij zijn enorm blij.
  • Danny van Looy

    2 jaar geleden
    Beste wat VTM heeft binnengehaald top
  • Alex Van den Cruyce

    2 jaar geleden
    Ik vind Julie een topmadam en zou zeggen, trek het je niet aan wat anderen over je denken
  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    11

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.