© Photo News

De beste en slechtste momenten voor een eerste date, volgens een datingbedrijf

Als je je ooit afvroeg wanneer je het best een eerste date kan inplannen, dan heeft datingbedrijf Tawkify daar enkele interessante onderzoeksgegevens over verzameld. Zo maak je op dinsdagavond of zaterdagnamiddag het meeste kans op een tweede afspraakje, maar plan je beter niets in op donderdagavond.

VVA

Een eerste date plan je beter niet op donderdagavond. Dat blijkt uit de onderzoeksgegevens van datingbedrijf Tawkify. Volgens de datingexperts van het bedrijf kijken singles op donderdagavond reikhalzend uit naar het weekend en alle interessante personen die ze mogelijk op zaterdagavond zouden kunnen ontmoeten.

Zaterdagnamiddag en dinsdagavond zijn dan weer de meest ideale momenten voor een eerste date. Wie dan op date vertrekt, maakt zelfs tot 30% meer kans op een vervolgafspraakje. Een afspraakje op zaterdagnamiddag zou in een ontspannen sfeer verlopen, omdat singles niet meer in werkmodus vertoeven én niet het gevoel hebben dat ze een begeerde zaterdagavond moeten 'opgeven' aan een afspraakje dat behoorlijk kan tegenvallen.

Het bedrijf Tawkify ananlyseerde duizend verschillende dates die door bedrijfsmedewerkers in 2017 ingepland werden, rekening houdend met de dag en het specifieke tijdstip waarop de date plaatsvond. Een date werd als succesvol omschreven als de beide partijen geïnteresseerd waren in een tweede date.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer