Mathieu van der Poel op z'n Canyon Aeroad CFR.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel op z'n Canyon Aeroad CFR. © Photo News

De fiets van de winnaar: enkel te kopen via internet, de blitse bolide waarmee Mathieu van der Poel de Ronde wil winnen

WielrennenBrugge-De PanneDwars door Vlaanderen en wat zit er straks aan te komen in de Ronde van Vlaanderen voor Alpecin-Fenix? Constante in de overwinningen van Tim Merlier en Mathieu van der Poel: de Canyon Aeroad CFR, een fiets die alleen op internet te koop is. Ontdek er alles over in deze nieuwe aflevering ‘de Fiets van de Winnaar’.

7 reacties

  • pascal Vanderlinden

    2 jaar geleden
    Mathieu mag gelijk wel merk van fiets onder zijn gat schuiven zal ermee winnen. Dit ligt niet aan het merk fiets. Voor Wout idem dito. Iemand die denkt een winnaar te worden door het merk fiets te kopen waarmee een kampioen wint is bijgelovig. José De Cauwer zei het al eens op tv tijdens de koers.
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Als er geen motortje inzit moet ik hem niet .
  • Gasparelli Schouwaerts

    2 jaar geleden
    Zijn topfietsen, dat is waar, heb er zelf ook één, maar als je er de voorbije 2 jaar ene wilt bestellen, dan staat er al sinds begin corona "binnenkort leverbaar" 't is nogal een lange binnenkort, maar kwalitatief wel bijj de besten.
  • kristoff mignon

    2 jaar geleden
    en moet ge voor die prijs zelf nog trappen ?
  • Peter Nols

    2 jaar geleden
    TOPmerk aan faire prijs. Ik wil niets anders meer. Herstelling en onderhoud doe jezelf, maar kan ook in het servicecenter Rotselaar en bij diverse lokale initiatieven rond Canyon.