Onbekende vandaal beschadigt geparkeerde wagens op het Eilandje met terrasstoel

Antwerpen -

Een vandaal heeft afgelopen woensdag stevig huisgehouden in de Adriaan Brouwerstraat, op het Eilandje. De voorlopig onbekende man ging enkele geparkeerde wagens te lijf met een terrasstoel. Vier wagens raakten beschadigd. De politie is een onderzoek gestart.

jtp

Het incident dateert van afgelopen woensdag, iets voor 5 uur ’s nachts. Op beelden van een bewakingscamera die onze redactie toegestuurd kreeg, is te zien hoe een man met een kap over het hoofd met stevige tred in beeld loopt. Zonder talmen pakt hij een van de stoelen van het terras van een horecazaak en beschadigt hij daarmee een geparkeerde Mini. De stoel valt op de grond, maar de man haalt nogmaals uit naar dezelfde wagen en richt zich daarna op een andere auto.

“In totaal raakten vier wagens beschadigd. Er is een proces-verbaal opgemaakt voor elke wagen”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. Het is nog niet duidelijk wat de man bezielde. Volgens enkele buurtbewoners beschadigde een vandaal ook al in februari enkele wagens, toen met een metalen staaf. De Antwerpse politie is een onderzoek gestart en maakt daarbij gebruik van de beschikbare camerabeelden in de buurt. Op een van de beelden zou de verdachte duidelijk in beeld komen.

 © rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen