Een terrasverwarmer, beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Een terrasverwarmer, beeld ter illustratie. © Shutterstock

Frankrijk verbiedt terrassen met verwarming of airco

Terrassen van cafés of restaurants in Frankrijk mogen niet meer worden verwarmd. Ook koeling met airconditioners gaat in de ban. De wet daarrond treedt vrijdag in werking

7 reacties

  • Patrick Denolf

    2 jaar geleden
    de groene waanzin weer iets nieuws gevonden om de mensen te pesten
  • eric brack

    2 jaar geleden
    Dus als je niet binnen mag omdat je niet gevaccineerd bent , moet je buiten in de koude blijven zitten ? Wel ik hoop dat die regel dan blijft en dat in de zomer al de niet gevaccineerden lekker op het terras mogen zitten en al diegenen die zich hebben laten mismeesteren met het vaccin lekker binnen moeten blijven zitten. Hoe het vaccin een stalinistisch " gen " heeft ontwikkeld is beangstigend.
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    @ Kelly de straatverlichting helemaal uitdoen gaat de inbraken in de hand werken en de veiligheid van de mensen die bvb met de fiets gaan werken lopen dan meer gevaar op vele plaatsen kan ze wel uit en voor de rest Frankrijk volgen als ge warm of fris wil hebben moet je maar binnen gaan zitten!
  • Jonny Van den Bruel

    2 jaar geleden
    Zeer terecht! Nu ook nog de winkels waar al tientallen jaren lang - ja, ook voor corona - de deuren open blijven staan, zelfs als het buiten stenen dik vriest. Ze mogen de onkosten dan zelfs nog aftrekken van de belastingen. Te zot voor woorden.
  • jacques philips

    2 jaar geleden
    Ha ha ha hier reageren er weer vrolijk! Zouden die 900.000 vakantiegangers die dezer dagen vanop Zaventem alleen al daar ook zo over denken en dan reken ik de auto toeristen er nog niet bij! Maar alle beetjes helpen zei dat manneke en plaste in de zee