Play4
Volledig scherm
© Play4

Miljonairskoppel uit ‘Blind Gekocht’ reageert op kritiek: “Mocht het iemand anders zijn, zou ik die ook verwaand vinden”

TVDe eerste aflevering van ‘Blind Gekocht’ zorgde voor een stroom aan kritiek op sociale media. Het miljonairskoppel Caroline (42) en Filip (40) krijgt de wind van voren. ‘Bekakte mensen’, ‘arrogant’ of ‘dikke nekken’ zijn enkele van de harde commentaren op Twitter. Het koppel reageert nu op de harde opmerkingen. “Ik schrok ook heel erg toen ik mezelf op televisie zag.”

60 reacties

  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Niks jaloezie, maar ocharme wat een opvoeding voor die twee dochtertjes. Elk een eigen badkamer en dressing is een must? Zorg dan maar voor een rijke erfenis voor hen later.
  • Sabine De Smet

    2 jaar geleden
    @Willy Avereyn : idd : als het hen dan toch om de qualitytime te doen is met de kinderen : sluit een half uur vroeger of neem personeel in dienst . Maar dat kost geld en dat dat hebben ze er dan weer niet voor over blijkbaar. Nee, ze komen dan liever op TV met de hele procedure. Wrs krijgen ze daar ook nog voor betaald. Elke makelaar staat te springen om een huis te zoeken met zo'n budget. Zoals zo vaak wordt gezegd : wie veel geld heeft wil er altijd maar meer en dat is hier weer bewezen.
  • Martin de smet

    2 jaar geleden
    Madam tóch wat heb gedaan. Het is alleen u schuld niet van iemand anders. Zo prachtig huis die je had moet toch dom zijn voor weg te gaan.Zijn zoveel mogelijk hedden voor iemand te zorgen voor u kinderen je had ook kunnen vroeger kunnen stoppen van werken en personeel zoeken voor jullie zaak zoals veel mensen het doen.
  • Mario cools

    2 jaar geleden
    Ze woonden in een prachtig huis waar menig jaloers op kan zijn, zoiets kan je niet opnieuw in 1,2 3 vinden, ik voel met jullie mee,een goede mentaliteit is hier ver te zoeken in dit landje hier !, succes id toekomst.
  • Willy Avereyn

    2 jaar geleden
    Wees blij met wat je hebt, wat is een half uur per dag, sluit s'avonds een half uurtje vroeger! En ? Opgelost! Denk ook eens aan de mensen die NIETS meer hebben.