Adil El Arbi reageert op incident Will Smith: “Ik wou dat we nu gewoon over zijn Oscar konden praten”

ShowbizzAdil El Arbi (33) heeft gereageerd op de Oscarrel tussen Will Smith (53) en Chris Rock (57). De Belgische regisseur stond nog met Smith op de set voor ‘Bad Boys for Life’ en ziet hem een beetje als z’n grote broer.  “Ik hoop dat alles snel voorbijgaat, dat ze met elkaar kunnen praten en dat ze elkaar kunnen vergeven.”

31 reacties

  • Joachim De Pauw

    2 jaar geleden
    Smith had een zeer grote mond, maar begon erna te janken als een klein kind! Dat Omdat hij wel wist dat streep door zijn rekening ging worden! Comedians zijn er om grappen te maken, over wat dan ook! =) Als je in de spotlights wil staan, moet je een voor val als dit maar te baas kunnen...
  • Dirk De smaele

    2 jaar geleden
    Da om zelf in de belangstelling te staan blijven maar over zagen
  • Rudi Beckers

    2 jaar geleden
    Heeft die misschien ook losse handjes ? Anders zou hij zo'n uitspraken niet doen, alsof vechten voor het minste dé oplossing is.
  • Benny Van Leuven

    2 jaar geleden
    Will Smith wordt veroordeelt omdat 'm opkomt voor zijn vrouw.Ben benieuwd wat de reactie van de 'wokes' zou zijn als de partners van Sam Bettens of Petra De Sutter op het podium zou springen om een eind te maken aan 't belachelijk maken van hun geliefde.
  • Johan De Cauwer

    2 jaar geleden
    Er is toch een groot verschil tussen acteren en wat er in de echte wereld gebeurt. Als je dat onderscheid niet meer kan maken of je denkt boven de wet te staan, wel, er zijn al heel wat acteurs die voor de rechter gestaan hebben. De echte rechter, dan wel.