Adil El Arbi
Volledig scherm
PREMIUM
Adil El Arbi © ANP

Adil El Arbi wil ook na de ‘Oscarmep’ blijven samenwerken met Smith: “Will is ook gewoon een mens van vlees en bloed die fouten maakt”

Showbizz“Dit is een heel ongelukkig moment waar enkel verliezers uitkomen.” De mep van “grote broer” Will Smith op de Oscars zindert na bij Adil El Arbi (33). De topregisseur is even terug in het land na de opnames van film ‘Batgirl’ in Glasgow, maar ook nu laat Hollywood hem niet los. “Op de set kan Will ook heel hevig zijn. Hij zal luid roepen, maar hij zal nooit scheldwoorden of geweld gebruiken”, vertelt de regisseur in een exclusief interview.

23 reacties

  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    ben er zeker van dat Smith niet echt staat te wachten op El Arbi ; NONKELJEAN
  • Alexandra Caverneels

    2 jaar geleden
    Er zijn dingen waarover je geen grappen maakt en ervan is deze. Dat ze nu Smith willen straffen is de omgekeerde wereld. Chri rock zou straf moeten krijgen hij begon ermee. Dit kan je toch verwachten als je zoiets doet en die bleef dan maar doorgaan na die klap, echt niet normaal. Ik steun Smith en zijn family
  • Jeannine Vervacke

    2 jaar geleden
    Ja natuurlijk wil hij blijven samenwerken. El Arbi heeft hem nodig voor zijn carrière, niet omgekeerd.
  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Dat die comediant dat niet wist van haar ziekte dat geloof ik niet
  • geert Jonckheere

    2 jaar geleden
    Opkomen voor je vrouw is een voorbeeld van trouw en moed.! Zeg wat je wil, hij liet de wereld zien dat hij het voor zijn vrouw opneemt. Ik heb alle respect voor Will die het aandurft om de pester aan te pakken. Meningen zijn verdeeld, dat mag ook maar stel jezelf in de plaats van Will? Als hij het geluk heeft om lang te leven zal hij vaak denken aan het voorval. Hij zal zeker trots zijn op zichzelf, en zijn vrouw ook!