© Photo News

Zo verrast Justin Timberlake jarige Jessica Biel

Justin Timberlake had een mooie verrassing voor zijn jarige vrouw Jessica Biel in petto. Hij organiseerde een rolschaatsparty voor haar en postte de meest romantische liefdesboodschap op zijn pagina op Instagram.

VVA

Voor de verjaardag van zijn vrouw Jessica Biel (35) haalde Justin Timberlake alles uit de kast. Hij organiseerde niet enkel een rolschaatsfeestje voor haar, hij uitte ook nog eens zijn liefde voor haar op zijn pagina op Instagram.

Die luidde als volgt: "Je maakt me aan het glimlachen. Je maakt me aan het lachen. Je zorgt ervoor dat ik kan liefhebben. Je zorgt ervoor dat ik beter wil worden. Met andere woorden, het wordt niet beter dan dit. Ik weet dat het beter is om gelukkig te zijn dan goed. Vraag me wie de gelukkigste persoon ter wereld is en ik zeg je dat die voor je staat. Gelukkige verjaardag, mijn hart."

En Jessica? Die bleek ook behoorlijk in de wolken met haar verjaardagsgeschenk. Zij postte op haar beurt een foto van zichzelf op Instagram op een nog lege rolschaatspiste en bedankte haar geliefde voor het 'meest epische rolschaatsfeestje ooit".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer