Antwerp-fans pakken Marc Overmars meteen aan met gezangen en opblaasbare penis

Het debuut van Marc Overmars als technisch directeur van Antwerp is niet helemaal geruisloos verlopen. Na een kwartier spelen gooiden fans van The Great Old in het King Power At Den Dreef stadion een opgeblazen penis op het veld. Die actie werd vocaal begeleid met het zingen van “Marc mag ik je foto”.

Wilbert Hack

Marc Overmars was zelf volgens de officiële clubvertegenwoordigers niet aanwezig bij het duel tegen OHL. Er was geen ticket voor hem aangevraagd bij het clubbestuur van OHL. Ook volgens de perschef van Antwerp ontbrak Overmars op het appel.

Dat had alles te maken met de afwezigheid van algemeen directeur Sven Jacques, die Overmars twee weken geleden bij de pers introduceerde. Die is momenteel met vakantie. Het is nog wachten op het officiële excuus dat Overmars, die bij Ajax werd ontslagen wegens het versturen van obscene foto’s, in België zal maken. Zijn aanstelling kostte de club vijf kleinere sponsors. Donderdag besloot met de Port of Antwerp een grote sponsor de club te blijven steunen, tot opluchting van de club.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De fans van Antwerp waren met 17 bussen naar Leuven afgereisd. De reuzenpenis keerde een paar minuten voor de rust terug in het uitvak en ging daar van hand tot hand. Opnieuw werd er gezongen om een foto van Marc, ditmaal met de toevoeging “doe er ook een dickpick bij”. Dat vonden de fans van de thuisclub ook wel leuk, zodat de kreet een paar minuten door het hele stadion schalde.

In de loop van de wedstrijd werd er ook een spandoek ontrold waarop Overmars -al dan niet gekscherend bedoeld- werd verwelkomd: ‘Welkom over de grens Marc’, viel er te lezen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer