©  AP

Minstens zes doden en meerdere gewonden bij schietpartij in Sacramento

In het Amerikaanse Sacramento, in de staat Californië, heeft zondagochtend een schietpartij plaatsgevonden. Er is sprake van 15 slachtoffers, waarvan zes doden.

jvh, sgg
Bron: BNONews, Belga

De schietpartij begon zaterdagnacht om 2 uur in het centrum van Sacramento. Een man schoot vanuit een wagen in verder onduidelijke omstandigheden tot 50 maal toe op een groep mensen die voor een restaurant stond. Op beelden op sociale media is te zien hoe op ongeveer hetzelfde moment op dezelfde locatie een gevecht plaatsvond, maar het is niet duidelijk of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben.

Er zouden zeker 15 slachtoffers gevallen zijn, waarvan 6 ter plaatse overleden. Dat laat de lokale politie op Twitter weten. De schutter vluchtte na de schietpartij weg, het is niet duidelijk of hij inmiddels opgepakt is. Een woordvoerder van de lokale politie wilde enkel bevestigen dat e een onderzoek gaande is, en vroeg mensen om de omgeving te vermijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer