‘Big Brother’-koppel Vera en Dimi uit elkaar: “Ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben”

Het heeft niet mogen zijn voor ‘Vimi’. Big Brother-bewoners Dimitri (27) en Vera (26) zijn uit elkaar. Dat laat een duidelijk teleurgestelde Vera weten op Instagram.

ED

“Even een update. Het is inderdaad uit tussen mij en Dimi”, schrijft de Nederlandse Vera zondagmiddag op Instagram. “Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte want ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben. Dit was dus niet het geval jammer genoeg.” Ze bedankt ook alle fans van ‘Vimi’, de koppelnaam die aan het duo gegeven werd. Dimitri deelde de boodschap van Vera ook op zijn verhaal.

Vera en Dimitri werden begin dit jaar verliefd in het Big Brother-huis. De Kampenhoutenaar moest het huis vrij vroeg verlaten, maar zodra ook Vera uit het spel gestemd werd, pikten ze de romance weer op. De twee postten geregeld foto’s van hun tweeën op sociale media. Nu, anderhalve maand later, is het verhaal van Vimi voorbij.

Oprecht of niet

Twee weken geleden nog mocht Dimi even terugkeren naar het Big Brother-huis voor de finaleweek. Hij pakte ex-bewoner Kitty toen aan over de uitspraken die zij had gedaan over zijn relatie met Vera. Kitty had beweerd dat hun liefde niet oprecht was, maar een toneeltje voor de kijker. Dimitri zei toen dat hij en Vera bewezen dat dat niet klopte, want dat het heel goed ging tussen hen.

Het lijkt erop dat de twee wel nog door één deur kunnen. Zaterdagavond waren beiden, samen met heel wat andere ex-bewoners, in het Sportpaleis voor de afscheidsshow van Big Brother-presentator Peter Van de Veire.

LEES OOK. Oeps: vriendin van ‘Big Brother’-finalist te zien in ‘Junior op zoek naar de liefde’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER